dijous, 29 d’abril del 2021

Jornades culturals "Sant Jordi 2021" Cicle superior



Com ja sabeu, la setmana passada vam celebrar la setmana cultural. Durant aquests tres dies hem fet moltes activitats relacionades amb la cultura, l'art, l'esport...

Hem fet un dossier amb activitats de música, d'anglès, de la Renaixença i entreteniments.

A l'assignatura d'anglès a 6è hem treballat Shakespeare i a 5è com són les llegendes.

Durant la setmana tot el cicle hem fet les mateixes activitats o molt semblants. Com a treballs manuals vam fer un Taller de Jumping Clay per fer un Drac. Els va quedar a tots un drac molt maco. També vam fer un punt de llibre amb Goma Eva, que era un drac.

Relacionat amb els llibres que llegim a cada classe van venir a fer dues animacions molt divertides. A 5è van venir a fer la Tieta Adela i el seu viatge a Sevilla. Els va encantar. A 6è ens van venir a fer una animació relacionada amb el llibre de lectura de l'aula, sobre els ZOMBIS. Va ser molt divertida i vam aprendre molt sobre ells/es.

Per fer activitats relacionades amb l'esport, vam fer una Gimcana esportiva. Hi havia diferents estacions repartides pel pati amb reptes que havíem d'aconseguir en petits grups.

Per últim, divendres a la tarda vam fer els JOCS FLORALS. En aquest cas, vam premiar els millors poemes de cada classe. Estàvem molt ben fets, tenim autèntics artistes a l'escola.



Fotos 5è A            Fotos 5è B            Fotos 6è A            Fotos 6è B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada