divendres, 18 de maig del 2018

Exposició del nostre projecte: La Cooperativa

Com ja sabeu els alumnes de 5è al llarg del curs estem portant a terme la creació d'una cooperativa (CraftKids i BadaCoop). Ja estem al final del projecte, només ens falta fer la venta dels nostres productes al mercat. Per aquest motiu, hem volgut que la resta de l'escola i les nostres famílies coneixessin de més a prop tot allò que hem fet.
Ahir, dijous, tots els cursos des de p5 fins a 6è van venir a veure els nostres productes on vam poder començar a practicar els nostres dots com a venedors. A la tarda, les famílies van venir i a part de veure tot l'stock per a la venta, els hi vam fer una exposició amb powerpoint de tot el procès de la creació de la cooperativa i ens van poder preguntar diferents aspectes.
Estàvem una mica nerviosos però ens va sortir molt bé!!!









Ara nomès queda la venta que serà el proper divendres dia 25 de maig al Mercat dels Encants de Montigalà de 9 a 12h. Esperem que vingueu i així veureu tot el que hem treballat. Recordeu que el 10% dels beneficis obtinguts anirà destinat a l'ONG; La casa dels Xuclis. Us hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada