divendres, 9 de març del 2018

Reunió cooperatives

Aquest dimecres, 7 de maig, ens vam reunir totes les escoles que fem el projecte d'Empreneduria a l'escola de Badalona al Teatre Principal. En total hi havia 10 cooperatives.
Vam conèixer al Jordi Arnal, el tècnic de l'Ajuntament que ens està ajudant en tot el procès que estem fent i vam escoltar les explicacions del director de Triodos Bank, una banca ètica. Ens va dir les diferèrencies que hi havia entre una banca tradicional i una ètica.




També vam poder parlar sobre les nostres cooperatives per veure en quina fase estavem i tenir visions diferents de les tasques que feien la resta (vam ensenyar el logo, alguns prototips, etc...).






Els equips directius de les nostres cooperatives van anar al Viver per entregar la instància que vam realitzar per demanar que el dia del mercat ens facilitessin una carpa i taules per poder montar la nostra parada. A més, vam demanar de no pagar la taxa per poder vendre ja que som una cooperativa escolar.






Després la resta de socis vam anar al Viver i vam poder entrar per veure les imatges i fotos que hi ha de la nostra ciutat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada